OLI OLI Olej w aerozolu - soja - 142 gram to niskokaloryczny suplement diety w formie spray’u przeznaczony do pieczenia i smażenia, będący alternatywą dla zwykłego oleju sojowego.
Preparat charakteryzuje się wygodną formą użytkowania, która pozwala utrzymać porządek w kuchni.
Produkt składa się z oleju sojowego oraz dodatku mąki, co pozwala za jednym razem pokryć potrawę i formę olejem oraz mąką.
Idealnie nadaje się do dań wegańskich, wegetariańskich i mięsnych. Preparat nie przylega do powierzchni patelni i formy do pieczenia, a dodatkowo wykazuje właściwości wspomagające utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu we krwi.
Produkt zaleca się stosować osobom:
• będącym na diecie niskokalorycznej,
• dążącym do uzyskania odpowiedniej sylwetki,
• o podwyższonym poziomie cholesterolu we krwi.
Zalety OLI OLI Olej w aerozolu - soja - 142 gram to:
• doskonałe połączenie oleju sojowego i mąki,
• niska kaloryczność,
• nadaje się do pieczenia i smażenia,
• dobrze komponuje się z potrawami wegetariańskimi, wegańskim i mięsnymi,
• wspomaga utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu we krwi,
• wygodna forma aerozolu.
INFORMACJA ŻYWIENIOWA:
ZALECANA DZIENNA PORCJA: Według zaleceń na etykiecie.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia.
UWAGA: nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu. Należy dokładnie zapoznać się z etykietą produktu.