Nutrition value /Wartość odżywcza |
Per 100g / Na 100g |
One portion (35g) /1 porcja (35g) |
Energy / Energia |
1520 kJ/ 363 kcal |
532 kJ/ 127 kcal |
Protein / Białko |
90 g |
31,5 g |
Carbohydrate / Węglowodany |
0,7 g |
0,25 g |
with Sugars /w tym cukry proste |
0,7 g |
0,25 g |
Fat / Tłuszcz |
0,8 g |
0,28 g |
with Saturated / w tym nasycone |
0,48 g |
0,17 g |
salt/sól |
0,83 |
0,3 |
Amino acid composition/ Profil aminokwasowy |
|
|
aspartic acid/Kwas asparaginowy |
11,00 |
3,85 |
Threonine/Treonina |
5,50 |
1,93 |
Serine/Seryna |
5,50 |
1,93 |
Glutamic acid/Kwas glutaminowy |
16,90 |
5,92 |
Glicyne/Glicyna |
2,00 |
0,70 |
alanine/Alanina |
4,70 |
1,65 |
Valine/Walina |
5,10 |
1,79 |
Isoleucine/Izoleucyna |
5,50 |
1,93 |
Leucine/Leucyna |
12,30 |
4,31 |
Thyrosine/Tyrozyna |
3,80 |
1,33 |
Phenylalanine/Fenyloalanina |
3,50 |
1,23 |
Histidine/Histydyna |
1,90 |
0,67 |
Lysine/Lizyna |
9,40 |
3,29 |
Arginine/Arginina |
3,60 |
1,26 |
Proline/Prolina |
5,10 |
1,79 |
Cystine/Cystyna |
1,80 |
0,63 |
Methionine/Metionina |
2,20 |
0,77 |
Tryptophane/Tryptofan |
2,90 |
1,02 |
Składniki: Izolat białka serwatkowego.