Olimp Collagen Bar - Baton białkowy (19% białka) z dodatkiem kolagenu rybiego i witamin C, D, A, biotyny oraz manganu. O smaku czekoladowym z chrupkami (3%), w czekoladzie (25%). Zawiera cukry i substancję słodzącą. Z niską zawartością cukrów. Z wysoką zawartością błonnika pokarmowego.
	 
	INFORMACJA ŻYWIENIOWA:
	ZAWARTOŚĆ W PORCJI (44 g):
	 
	Wartość energetyczna 717 kJ/ 172 kcal
	 
	Błonnik 8 g
	Białko 8 g
	Sól 0,13 g
	Mangan 1 mg
	 
	 
	Składniki: 25% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; 
tłuszcz kakaowy, emulgator – 
lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], 13% peptydy 
kolagenu rybiego (ryby), 
fruktooligosacharydy, izomaltooligosacharydy1 z tapioki, substancje utrzymujące wilgoć – 
glicerol, sorbitole; olej roślinny (rzepakowy), 
izolat białka sojowego, 
białko z grochu, chrupki sojowe (
izolat białka sojowego), 3% kakao o obniżonej zawartości 
tłuszczu, 
białko z brązowego ryżu, izomaltuloza2, substancja zagęszczająca – guma arabska; aromaty, emulgator – 
lecytyny (sojowe); kwas L-askorbinowy – wit. C, 
cholekalcyferol – wit. D, palmitynian retinylu – wit. A, D-
biotyna – 
biotyna, glukonian 
manganu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%.
 
	 
	 
	
		ZALECANA DZIENNA PORCJA: Według zaleceń na etykiecie.
	
		 
	
		Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia.
	
		 
	
		Preparat przeznaczony dla osób dorosłych, jako uzupełnienie codziennej diety.
	
		 
	
		UWAGA: nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu. Należy dokładnie zapoznać się z etykietą produktu.